RING TIL JAN

Jan telefon: 20 96 93 29

KONTOR TELEFONTIDER

Man – Ons – Fre: 09:15 – 12:00

SEND MAIL HER

Kontor telefon: 50 35 49 45

Kørelærerne hos Wandmose's Køreskole i Aalborg og Nørresundby

Kørelære i teori og praksis

Det er hos os du kan modtage den helt rette kørelære. Vi har en stor erfaring med lærer/elev situationen, og får næsten alle igennem prøverne på kortest mulige tid. Med en af landets højeste beståelsesprocenter, er vi en køreskole, som mange tager langt for at besøge.

Det er vores vilje til at yde det ekstraordinære, der gør at vi den dag i dag har som erfaring som professionel kørelærer. Vi er ikke den billigste køreskole, dog en af de billigere, men vi er de bedste, hvis du vil hurtigt og enkelt igennem prøverne, og vil kunne alt det, du skal inden du er færdig. Her er det dig der er i højsædet og dine evner og kvaliteter, som vi tager udgangspunkt i.

Kontakt os for mere information

Med viljen og evnerne til at yde det ekstraordinære, både når kommer til vores kørelære, og det at forstå hver enkelt elevs individuelle behov, er vi den dag i dag en af de foretrukne køreskoler ved Aalborg, Pandrup og Nørresundby i Nordjylland.

Vi går op i en god stemning og kommunikation, der gør det til en fornøjelse at samarbejde med os. Vi ser frem til at høre fra dig.